Tips för din smartphone

Är du en av de många som använder dig av en smartphone, alltså en telefon som är smart nog att kunna användas mer än att bara ringa till? Då kommer några bra tips för din smartphone här.

Tips för din smartphone

Vi är många som upplevt att telefonen helt plötsligt bara lägger av och man står där utan kontakter och man har tappat alla bilder som låg i den gamla telefonen, paniken som sprider sig när man inser att man inte gjort back-up på sin smarta telefon.

Att göra back-up av sin telefon är bland det viktigaste du kan göra, inte bara för att den skulle gå sönder utan om du skulle tappa bort den och blir tvungen att återställa den i efterhand. Beroende på vilken telefon du har så kan det se annorlunda ut hur du gör din back-up. Apple har sitt sätt och sina back-up funktioner, medans Android telefonerna har sina funktioner.

Att handla tillbehör till smartphones gör vi lite då och då, ett bra tillbehör är de skal som finns. Det skyddar din telefon mot repor och stötar och har du tänkt att sälja din telefon då du köper ny så kan det vara smart att hålla den så repfri som möjligt då kan du få bättre betalt för den då du säljer den.

Tränar du mycket så kan du använda din telefon under själva träningen, dels för att det finns massor av bra träningsappar men också för att kunna lyssna på musik under träningen, då kan ett par schyssta hörlurar vara bra att införskaffa.

Lite grand beroende på hur du använder din telefon så finns det olika skydd och fodral till din telefon, allt från det enklaste skalet som du bara sätter på din telefon till ett fodral med utrymme för kontokort och fack för kvitton och annat. Lite mer som en plånbok med telefonen i.

This entry was posted in Shopping, Teknik, Varor på nätet. Bookmark the permalink.