Skojiga varor på nätet

TårtaEgentligen är det väl så att det idag inte är speciellt mycket på nätet som är överraskande att det existerar – testa bara att googla det allra märkligaste eller otänkbara du kan tänka på, och du kommer att få många resultat – det finns i princip alltid någon som tänkt samma sak tidigare.

Inget är otänkbart alltså, men det är inte alltid man upptäckt allt, och därför ska vi här ge tips på, och, eller visa upp några roliga saker och produkter som kanske inte alla av er redan har sett.

Postkakan

Man skulle kunna säga att Postkakan är tårtornas svar på Onlinepizza. Det innebär alltså att du går in på Postkakans hemsida, lägger en beställning – och väntar på att den ska dyka upp i postlådan, hos dig, eller till någon kär vän du valt att skicka den till. Skillnaden mot Onlinepizza är att den bara bakas på ett ställe i Sverige istället för flera ställen på varje ort. Den tillverkas i den lilla norrländska  orten Husum, norr om Örnsköldsvik på ett litet familjeägt bageri. Detta till trots så har denna skickbara tårta levererats till närmare 80 länder i världen.

Roliga bartillbehör

På sajten Partykungen.se, så finns det tusentals produkter vi skulle kunna nämna här. Bland annat finns en herrans massa bartillbehör i alla dess former. Vad sägs som isbitar som ser ut som batterier – eller hajfenor? Där har du bara ett axplock. Lägg därtill en massa roliga maskeradklädnader och liknande, du kan i princip spendera hela din månadslön här.

LjusSmarta saker

Till sist vill vi slå ett slag för saker som egentligen liknar de som nämndes ovan från Partykungen. Det är sajten Smartasaker.se vi vill tipsa om. Här har vi en favorit som är lampor som ser ut som värmeljus. Det fina är att du kan till exempel stoppa dem i ditt badkar och på så sätt skapa ditt egna hemmaspa. Slå på cd:n med delfinljud och vågskvalp och du har en härligt avslappnad stund framför dig. Se till att inte somna bara!

This entry was posted in Varor på nätet. Bookmark the permalink.