Om du vill starta en webbshop

Har du en vara du vill sälja? Vill du nå ut till mängder av konsumenter? Då är första steget att ladda upp en webbshop.

shoppaMed en webbshop når man så många fler kunder än när man har en lokal affär. Eftersom människor mer och mer handlar över nätet idag finns stora möjligheter att bli riktigt framgångsrik. Det första steget är att hitta en bra helhetslösning för sin webbshop.

Det kan tyckas enkelt att ladda upp en webbshop idag. Det finns många enkla lösningar och om man inte har för stora krav finns till och med ”one click installers” på många av de stora webbhotellen som till exempel Loopia eller Binero. Det kan funka om man inte har många produkter att sälja och om man heller inte räknar med så stor försäljningsvolym. Men, om intentionen är att bli stor E-handlare med hög omsättning bör man istället satsa några extra slantar på att direkt satsa på en heltäckande lösning byggd av proffs.

En webbbyrå som starkt kan rekommenderas när du skall starta en webbshop är Kodmyran. Deras hemsida hittar du på http://www.kodmyran.se. Det här företaget har under många år designat mycket väl fungerande webbshoppar och här får man hjälp med alla funktioner som behövs. Titta in på deras hemsida för att se vilka olika plattformar du har att välja mellan. De färdiga paketen kallas för Start, Grund, Premium och Komplett. Priserna varierar från cirka 500 kr i månaden till cirka 3 000 kr. Om du har specialkrav på din butik kan Kodmyran också specialdesigna din webbshop.

En stor fördel med Kodmyrans lösningar är att de också kan hjälpa dig med att välja mellan de olika betalningslösningar som finns. Här har man mycket att välja mellan och det kan vara mycket svårt att själv se skillnaderna mellan betalsystemen. Här har man stor nytta av Kodmyrans kompetens.

 

This entry was posted in Shopping. Bookmark the permalink.