Boka resa

Hitta din drömresa på nätet!

Sök på nätet efter information om olika resmål. Vrid och vänd på informationen och jämför olika reseföretag. Fundera ut vad som är viktigt just för dig och din resa. Är du ute efter en familjesemester, sol och bad eller utflykter i exotiska miljöer.  Ska du boka ett helpaket eller vill du hellre boka flygstol och sedan resa runt och boka hotell på plats? Alla har olika önskemål och därför kan det vara bra att lägga ner lite extra tid på att söka information och tänka ut vad som just du och de du ska åka med vill få ut av semestern.

Charter

Charterresor: sol, bad och avslappning eller party! Det finns många sista minuten charterresor. Ungdomar kan hitta billiga resor till solen och de hetaste klubbarna. Äldre söker sig till sol och värme på lugnare platser. Då ska det gärna vara enkelt att boka, smidiga förbindelser och intressanta utflyktsmål att åka till under resan.   Som barnfamilj blir det lite extra enkelt om man väljer all inclusive. Då slipper man stressen över maten. En bra barnpool med rutschkanor och andra roliga leksaker kan roa barnen hela dagen, medan föräldrarna kan ligga i lugn och ro och sola.

Fotbollsresor

Fotbollsresor: Många drömmer om att få åka till England och se en Premier League match live. En lång weekend med fotbollsmatch blandat med shopping passar både kvinnor och män. Självklart finns det andra resmål än bara England och även andra sporter förutom fotboll som lockar.

Safariresor

Safariresor: Ett drömresmål för många. Tänk att få resa till Afrika och se alla vilda djur i deras normala habitat. Noshörningar som stångas, lejon som jagar föda, giraffer som dricker ur ett vattenhål, apor som busar.

Upptäcktsresor

Res till Kinesiska muren, Påskön, vandra upp längs Inkaleden, gör en pilgrimsresa… Det finns oändligt många olika sätt att upptäcka världens alla olika underverk – stora som små!

This entry was posted in Resor. Bookmark the permalink.